12 ominaisuutta, jotka mies haluaa unelmiensa naiselta

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Täydellistä naista ei ole olemassakaan, sen tietää jokainen. Mutta niinpä tätä mystista hahmoa vain moni mies etsii. Suhteeseen tarvittava kipinä voi löytyä yllättävästäkin kumppaniehdokkaasta, joka ei välttämättä heti ensimmäisenä tulisi mieleen.

Elite Dailyn artikkelissa selvitetään ominaisuuksia, joita moni mies etsii elämänsä naiselta. Neitokaiset voivatkin vertailla sopivatko väittämät heihin. Entisajalla arvostettiin esimerkiksi jumalaapelkäävää kansalaista, ja nykyäänkin mies saattaa pitää Raamatun oppeja syvällisenä, vaikkei uskonnollinen olisikaan.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita ”päiviräsäsmäistä” mielipiteen ilmaisua, vaan yksinkertaisesti naisen henkisistä elämänarvoista kumpuavaa viisautta. Huumorikin on osa tällaista sydämen sivistystä, sillä sen avulla voi siloitella monta elämän vaikeaa asiaa. Nauru myös vapauttaa jännittynyttä tunnelmaa ja lievittää stressiä.

Kyky kujeiluun liittyy usein seikkailullisuuteen, mitä miehet myös rakastavat. Oli kyse sitten pitkästä Taru Sormusten Herrasta -maratonista tai yhteisestä patikointimatkasta Uuteen-Seelantiin, komistus saa kiksit mukaansatempaavasta seuralaisesta, joka ei kaihda uusiin maailmoihin tutustumista.

Parisuhteen suhteen on monesti hyvä tietää mitä haluaa. On kuitenkin myös samanaikaisesti tärkeää osata heittäytyä elämän virtaan ja antaa esimerkiksi suhteen syvetä omalla painollaan. Nainen, joka ei kontrolloi ja vaadi, lienee urokselle kultaakin kalliimpi löytö.

Tämä ei todellakaan sulje pois itsensä arvostamista. Onhan neitokaisen hyvä kyetä näkemään oma arvonsa ja pitämään hyvästä olostaan kiinni. Tämä tarkoittaa jalan laittamista maahan ja oman mielipiteen ilmaisua silloin, kun se on aiheellista.

Kaikkien miesten mieleen ei ole bilehile, sillä pitkällä juoksulla jetset-elämä voi olla kuluttavaa. Vaikka kaunotar ei viihtyisi juhlissa, osaa kaksilahkeinen kuitenkin arvostaa neitoa, joka tarpeen vaatiessa kääräisee punaisen maton tyylin ylleen. Hyväkuntoinen ja terve neito harvoin edes tarvitsee pakkelikerrosta, ja elinvoimaisuutta voi ylläpitää helposti esimerkiksi liikunnalla.

Mikäli aamuiset lenkit ja aerobic eivät luonaa omaan tyyliin, voi pisteitä yrittää kerätä urheilutrivian tietäjänä. On lisäksi yleisesti tunnustettu tosiasia, että harva mies kieltäytyy hyvästä ruoasta. Naisen on hyvä osata kokkaamisen aakkoset – mitä parempaa ruokaa, sen leveämpi hymy uroksen kasvoilla.