Rihanna heitettiin ulos moskeijasta – nämä kuvat olivat liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu laulajatar Rihanna on matkustanut viime viikkoina ahkerasti ympäri maailmaa, ja sunnuntaina hänellä oli konsertti Arabiemiraattien Abu Dhabissa. Siellä hän tosin joutui peittämään yleensä paljaan vartalonsa mustalla kankaalla. Se ei lopulta kuitenkaan riittänyt.

Rihanna julkaisi viikonloppuna verkossa kaksi sensuellia valokuvaa itsestään poseeraamassa moskeijan edessä. Sen jälkeen hän meni vierailemaan moskeijassa, mutta vierailu jäi kuitenkin lyhyeksi. Hänet nimittäin heitettiin ulos epäsopivan käytöksen takia. Mirror-lehden mukaan moskeija tiedotti, että syynä olivat ”naispuolisen laulajan ottamat valokuvat”.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Tuorein on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Levyn julkaisun jälkeen Rihanna teki massiivisen maailmankiertueen, joka päättyi lopulta Helsinkiin. Kiertueen jälkeen Rihanna on keskittynyt pääasiassa lomailemiseen.