Rihanna julkaisi kylpykuviaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna konsertoi äskettäin Arabiemiraattien Abu Dhabissa. Hän julkaisi tämän jälkeen itsestään kuvia, joissa poseerasi huntu päässään moskeijan edessä. Tähti heitettiin pian ulos moskeijasta käytöksensä takia.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Rihanna ei ole koskaan ollut varsin ujo vartalonsa esittelyn suhteen. Hän julkaiseekin aika ajoin paljastavia kuvia, kuten viimeisimmät Instagram-lisäykset. Otoksissa Ri-ri, lempinimellä tunnettu neito nähdään saippuakuplaleikeissä kylpyammeessa. Hän peittelee strategisia paikkojaan polvillaan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Rihanna, eli Robyn Rihanna Fenty, on barbadoslainen megaluokan poptähti, joka nousi suosioon Pon De Replay -hitillään. Jay-Z:n mentoroima tähti on maailman tunnetuimpia laulajattaria, joka on julkaissut yhteensä seitsemän studioalbumia. Tähtikaunotar muistetaan on-off-suhteestaan räppäri Chris Browniin.