Sabrina Boing Boing hämmästytti bilelookillaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Silikonibabejen latinovahvistus Sabrina Boing Boing on kuuluisa lähinnä kolmen asian kombinaation vuoksi. Koska hän on silikonitäytteiset rinnat omaava jättipeppuinen blondi, joka jokunen hetki sitten työnsi nänniään vasikan suuhun.

Sabrina työskentelee aika ajoin DJ:nä, ja neito taitaa näyttävän työpaikkapukeutumisen. Bilehile verhoaa tiimalasivartalonsa minimittaisiin asuihin, kuten uusimmassa Instagram-päivityksessä. Otoksessa Sabrina on pukeutunut pinkkiin mekkoon, jonka erittäin avonaisesta kaula-aukosta pursuavat esiin jonkinlaiset rivohkot nännikoristeet. Katso kuva tästä.

Sabrina Boing Boing kuvasi taannoin itsensä rintaruokkimassa vasikkaa. Hän kommentoi kuvan oheen, että jotkut asiat ovat vain sen arvoisia. Neitokainen ikuisti itsestään myös kuvia, joissa ruokki strutsia hedelmillä.