Uskomaton pysäköinti – tällaista kolaria harvemmin näkee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa nähdään ajoittain hyvinkin erikoisia valokuvia poikkeuksellisista auto-onnettomuuksista ja pysäköinneistä. Nyt verkossa leviää eräänlainen niiden yhdistelmä, jossa pienikokoinen henkilöauto on jäänyt näyttävästi jumiin.

Valkoinen henkilöauto on ilmeisesti ensin törmännyt tien laidassa jalkakäytävällä kasvavaan puuhun ja auton perä on törmäyksen seurauksena noussut ilmaan ja lentänyt samalla myös sivuttain puun ja sen vieressä olevan liikennemerkin väliin. Tarina ei kerro miten auto saatiin lopulta irrotettua paikaltaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat