Huikea Matrix-kuvatoteutus – 130 HTC-älypuhelinta yhdistettiin

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologia kehittyy kovaa vauhtia erityisesti kuvaamisen saralla, jossa onkin viime vuosina nähty paljon uusia keksintöjä ja sovelluksia. Nyt Snapdragon Processors on päättänyt kokeilla millaisia tuloksia saadaan, kun peräti 130 älypuhelinta pannaan yhteen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kamerat on kiinnitetty eräänlaisen esiintymislavan ympärille rakennettuun kehään. Näin ollen ne saavat ikuistettua lavalla tehtävät aktiviteetit samanaikaisesti, jolloin kuvaa voidaan pyörittää, mutta kohde pysyy paikallaan. Tuloksena on siis samanlainen efekti kun aikoinaan Matrix-elokuvissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat