Pysäyttävä kuvakooste naisista: ”Näinko todella ajatellaan?”

Lifestyle · Stara.fi

Naisten oikeuksien ja tasa-arvon puolesta on ympäri maailmaa taisteltu jo satojen vuosien ajan, ja länsimaissa tilanne onkin mullistunut tuossa ajassa. Lähi-Idässä tilanne on kuitenkin täysin toinen, sillä naista kohdellaan siellä edelleen monin paikoin toisen luokan kansalaisena.

Nyt Memac Ogilvy & Mather Dubai -mainostoimiston Yhdystyneille kansakunnille luoma kampanja pyrkii tuomaan esiin naisten tilannetta. Kampanjassa käytetään hyväksi Google-hakujen ennakoivaa syöttöä, joka ennustaa mitä käyttäjä kulloinkin mahdollisesti hakee. Mikäli tekstit ovat tosiaan aitoja 9. maaliskuuta kuvattuja tilanteita, ovat ne melko huolestuttava merkki nykytilateesta.

Kuva: Memac Ogilvy & Mather Dubai
Kuva: Memac Ogilvy & Mather Dubai
Kuva: Memac Ogilvy & Mather Dubai
Kuva: Memac Ogilvy & Mather Dubai
Kuva: Memac Ogilvy & Mather Dubai
Kuva: Memac Ogilvy & Mather Dubai
Kuva: Memac Ogilvy & Mather Dubai
Kuva: Memac Ogilvy & Mather Dubai