Tässä on pyöräilyvalojen tulevaisuus! Tekee mistä tahansa maastosta 3D-kuvion

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa vuoden parhaat pyöräilykelit ovat jo takana, ellei joku sitten pidä erityisesti liukkaista ja sateisista loppusyksyn ajokeleistä. Talvi tulee joka tapauksessa olemaan pitkä, synkkä ja pimeä. Nyt tähän tilanteesee on kehitetty pyöräilijöille uudenlainen apuväline.

Kuva: Lumigrids
Kuva: Lumigrids

Normaali pyörän ajovalo valaisee etuviistoon, mutta se ei aina onnistu kertomaan yllättävistä töyssyistä ja kuopista saati muista muodoista. Hätiin tulee nyt Lumigrids-niminen LED-valo, joka heijastaa pyörän eteen puolentoista neliön ristikon ja siten tekee maastosta eräänlaisen 3D-kuvion.

Kuva: Lumigrids
Kuva: Lumigrids

Lumigrids auttaa pyöräilijää näkemään pinnan muodot jo etukäteen ja reagoimaan niihin entistä paremmin. Nopeasti ajaville pyöräilijöille laitteesta ei ole kovin suurta apua, mutta muut voivat säästää sillä jopa vanteensa tai renkaansa hajoamiselta.