Teinipojan pullisteluvideo naurattaa: ”Hitto, olen niin massiivinen! Tällä saa 100 tyttöä rannalla!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyvä itsetunto on tärkeä kenelle tahansa. Joillain itsetunto on kuitenkin enemmän kohdallaan kuin muilla. Erityisesti kuntosaleilla näkee usein ihmisiä, jotka pullistelevat peilin edessä itselleen ja ihailevat omaa peilikuvaansa. Nyt eräs nuori mies on kuvannut oman hehkutuksensa videolle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Verkossa leviää parhaillaan video, jossa teini-ikäinen poika pullistelee lihaksiaan ja esittelee vartaloaan peilin edessä. Samalla hän kuvasi tilanteen videolle.

Pelkkä pullistelu ei sinänsä ole kovin hauskannäköistä, mutta erityisesti pojan puheet ovat nimenomaan sitä. Hän ihmettelee ääneen oman vartalonsa täydellisyyttä ja toteaa, että uskomattoman upeilla lihaksilla hän saa ensi kesänä rannalla 100 tyttöä.