Glamourmalli maksatti silikonirinnat faneillaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni pienirintainen nainen voi tuntea kateutta, kun kadulla kävelee ohi muodokkaampi kanssasisar isoine ryntäineen. Lihominen on kansanomainen tapa kasvattaa poviosastoa, mutta siinä kasvaa samalla koko kehon ympärysmitta. Naiset ovatkin turvautuneet jo pitkään plastiikkakirurgiaan.

Haastattelimme taannoin glamourmalli Marianne Kalliota, joka otti jo nuorena silikonitäytteet rintoihinsa. Nyt ”mariannet” on tehnyt 23-vuotias floridalainen Amy Kingsborough, joka laitatti itseleen D-kupin silikonit. Nainen sai rahoituksen muotoihinsa My Free Implants -sivuston kautta.

Sivustolla ihmiset etsivät rahoitusta silikoneilleen, ja sinne rekisteröityneet kaunottaret voivat saada apua varakkailta käyttäjiltä, jotka ovat yleensä miehiä. 13 kuukauden ja 79 lahjoituksen jälkeen Amyn budjetti oli vihdoin kohdillaan ja hän pääsi leikkaukseen.

Tuloksena oli muhkea povi, jonka ansiosta kiitollinen neito saa hyvin alansa töitä. Kingsboroughin mukaan hän kärsi nuorempana huonosta itsetunnosta, koska saman koulun tytöt kiusasivat häntä. Hän turvautui aiemmin täytettyihin rintaliiveihin saadakseen itselleen lisää muotoja, uutisoi Daily Mail -sivusto.