Britney Spears: Seksikissan esittäminen on työtäni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poppari Britney Spears julkaisi vastikään Work Bitch -musiikkivideonsa, joka tarjoilee esimakua tähden uudelta levyltä. Video joutui sittemmin kohun kouriin, kun sen tekemisessä auttanut HOAX Films vuoti julkisuuteen kuvan, jossa laulajattaren muotoja oli kavennettu photoshopilla.

Kuva: HOAX Films
Kuva: HOAX Films

Britney Spears on uransa alusta alkaen tunnettu seksikkäästä imagostaan, ja sama tyyli jatkuu tuoreella Work Bitch -videolla. 31-vuotias tähti on kuitenkin paljastanut olevansa todellisuudessa paljon kiltimpi kuin hänen videoistaan ja esiintymistyylistään voisi luulla.

– Työhöni kuuluu ”seksikissan” esittäminen, mutta en ole sellainen kotona lasteni kanssa, Britney paljasti Showbiz 441.com -verkkosivuston haastattelussa.

– Olen erittäin ujo tosielämässä. Tuntuu hyvältä muuttua toisenlaiseksi hahmoksi noustessani lavalle. Se toimii minulle terapian lailla, tähti jatkaa.

Britney Spears onnistui saamaan itselleen rahakkaan sopimuksen Las Vegasin keikoillaan. Tähti kiinnitettiin 96 keikalle Planet Hollywood -kasinolle. Liput loppuunmyytiin muutamassa hetkessä. Tähden uuden albumin nimi on Britney Jean. Levy julkaistaan 32-vuotissyntymäpäivien jälkeen, 3. joulukuuta.