Cheryl Cole julkaisi näyttävän peppukuvan: ”Pers…pektiivi on”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulajatähti Cheryl Cole kuului aiemmin Girls Aloud -lauluyhtyeeseen. Taannoin tähti herätti kohua isokokoisella ruusutatuoinnilla, jonka hän otti takapuoleensa. Laulajatar kertoi tatuoinnin järkyttäneen etenkin hänen äitiään.

30-vuotias laulajatar poseeraa omaa nimeään kantavan vuoden 2014 kalenterin kuvissa. Lisäksi hän on nyt julkaissut verkossa pari keskimääräistä näyttävämpää valokuvaa, joista toisessa hän poseeraa selin kameraan ja toisessa viettelevästi uima-altaan reunalla.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.