Isac Elliot julkaisee uutta: ”Halusin heille ihan oman biisin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti Isac Elliot julkaisee perjantaina 25. lokakuuta uuden singlensö. Dream Big on tuottaja Joonas Angerian ja norjalaisen Waterfallin käsialaa. Isac on niittänyt tähän mennessä poikkeuksellisen suurta suosiota juuri Norjassa.

– Jos naapurit eivät naura sun unelmille ja haaveille niin silloin ne eivät ole riittävän isot, siitä Dream Big juontaa juurensa. Fanit ovat tehneet mun eteen niin paljon, heidän avulla elän tällä hetkellä unelmaani. Halusin heille ihan oman biisin, Isac Elliot kertoo.

– Joku keksi joskus mun faneille nimen Ellioteers, vähän niin kuin Musketeers. Ne tukee ja auttaa mua ja voin aina luottaa heihin. Samalla ne tukee ja auttaa toisiaan. Moni on tullut sanomaan, että ennen oli yksinäistä, että ei uskaltanut tehdä juttuja tai haaveilla.

Isacilla on suuri suosio myös sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on Instagramissa lähes 100.000 seuraajaa, Facebookissa 57.000 tykkääjää ja Twitterissa 22.000 seuraajaa. Isacin New Way Home -musiikkivideota on yhteensä katsottu yli 4,2 miljoonaa kertaa ja kuunneltu Spotifyssa yli seitsemän miljoonaa kertaa.