Venäläismies maksoi 750 000 euroa tyttöystävänsä sähkötupakasta

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Tupakan korvikkeena on parin viime vuoden aikana yleistynyt nopeasti erilaiset sähkötupakat, jotka kuitenkin muistuttavat kovasti esikuviaan. Siksi sähkötupakkaa koskevat lähes aina samat tupakointikiellot kuin tavallistakin tupakkaa. Nyt eräs alan tuote on maksanut omaisuuksia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Venäläinen miljardööri maksoi nimittäin maailman kalleimmasta sähkötupakasta huikeat 750.000 euroa. Hän hankki ökykalliin tuotteen lahjaksi tyttöystävälleen, jonka hän toivoo lopettavan tupakanpolton.

Englantilaisen Shisha Sticksin valmistaman tuotteen hinta nousi korkeaksi, koska 24-karaatin kullasta valmistettu sähkötupakka on lisäksi koristeltu suurella määrällä timantteja ja Swarovskin kristallia. Yrityksen edustaja Anthony Mixides kertoi asiakkaan todenneen, että hinnalla ei ole merkitystä.