Nainen, näin huijaat olevasi hyvännäköinen: ”Rumuuteen ei ole lääkettä”

Lifestyle · Stara.fi

Olemme jo parin vuoden ajan raportoineet amerikkalainen Jenna Marblesin jättisuosiosta YouTubessa. Jenna Marbles, oikealta nimeltään Jenna Mourey, on yksi YouTuben suurimpia tähtiä, sillä hänen meikkausvideoitaan seuraa lähes 11 miljoonaa käyttäjää.

Nyt otsikoihin on noussut uudelleen parin vuoden takainen nettiklassikko, jossa Jenna opastaa miten rumaksi syntynyt nainen onnistuu huijaamaan, että hän olisi hyvännäköinen. Videolle on kertynyt tähän mennessä jo huikeat 54 miljoonaa katselukertaa.

– Rumuuteen ei ole lääkettä, mutta voit käyttää hyväksesi optista harhaa, Jenna opastaa hittivideollaan.

Kännimeikkauksesta alkunsa saanut menestys on sittemmin tuottanut Jenna Marblesille huikeita rahasummia, sillä videoiden ansiosta hän on muuttanut Massachusettsin Cambridgessa sijaitsevasta vuokra-asunnosta Los Angelesin Santa Monicassa sijaitsevaan miljoonataloon. Jennan videoita on katsottu yli 1,2 miljardia kertaa ja hänellä on monia Hollywood-tähtiä enemmän faneja Facebookissa ja Twitterissä. Alla on toinen Jennan suosituista videoista.