Rihanna ihmetyttää bikinipeppu kohti taivasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna konsertoi äskettäin Arabiemiraattien Abu Dhabissa ja julkaisi kuvia, joissa hän poseerasi huntu päässä moskeijan edessä. Tähti heitettiin ulos moskeijasta käytöksensä takia. Nyt reissu on jatkunut hieman sallivampaan ympäristöön.

Rihanna on jälleen palannut tuttuihin kuvioihinsa, eli itsensä riisumiseen ja vartalonsa paljasteluun. Hän julkaisi eilen Instagramissa joukon kuvia, joissa hän poseeraa mustissa bikineissä ja hieman erikoisissa asennoissa Kreikassa.

Rihanna, eli Robyn Rihanna Fenty, on barbadoslainen megaluokan poptähti, joka nousi suosioon Pon De Replay -hitillään. Jay-Z:n mentoroima tähti on maailman tunnetuimpia laulajattaria, joka on julkaissut yhteensä seitsemän studioalbumia. Tähtikaunotar muistetaan on-off-suhteestaan räppäri Chris Browniin.