Sovituskoppien seksiaktit ongelmana – käytettyjä kondomeita kerätään lattioilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni pariskunta testaa omaa seksuaalista seikkailunhaluaan harrastamalla rakkautensa hekumaa mitä erikoisimmissa paikoissa. Toisten haaveena on elokuvateatterissa harrastettu kanssakäyminen, kun rohkeimmat taas unelmoivat syntisistä leikeistä kirkon alttarilla.

Sovituskoppi on kuitenkin yllättävän yleinen lemmiskelypaikka, ainakin New Yorkin Albanyssa sijaitsevan kauppakeskuksen johtajan mukaan. Hänen mukaansa vaatteiden kokeilemiseen tarkoitetuista kopeista löytyy käytettyjä kondomeita erittäin usein. Se on kuitenkin vasta alkua.

Vielä enemmän ällistyttää se tieto, että sovituskoppeja käytetään vaipanvaihtohuoneina tai jopa pikkulasten vessoina. 16 vuotta kauppiaana toimineen henkilön mukaan koppien lattioilta löytyy usein kondomien lisäksi myös likaisia vaippoja tai jopa ulostekasoja, AllOverAlbany.com paljastaa.