Taaperolla odottamaton Halloween-asu – tämä näky pelottaisi pimeässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lokakuun loppupuolella varsinkin amerikkalaiset virittäytyvät monin tavoin Halloweenin tunnelmaan. Yksi tärkeä osa-alue ovat erilaiset kauhistuttavat naamiaisasut, joita löytyy joka lähtöön. Nyt erään taaperon asu jättää tosin monet kirkkaasti taakseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pian kaksivuotias tyttö on saanut ylleen isänsä tekemän LED-asusteen, jonka ansiosta tyttö näkee kävellä pimeässä. Sen lisäksi tyttö näyttää pimeässä aivan kävelevältä tikku-ukolta, joten moisen näyn todistaminen saisi varmasti kylmät väreet pintaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat