Helen Hunt pulahti aamu-uinnille alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Helen Hunt tuli 1990-luvulla tunnetuksi Hulluna sinuun -televisiosarjasta. Tämän jälkeen hän on onnistunut luomaan mittavan uran valkokankaalla. Parhaillaan hän työstää uutta Ride-elokuvaansa, jota hän sekä ohjaa että tähdittää.

Eilen aamulla Helen kuvattiin Los Angelesin liepeillä Malibussa, jossa hän ilmeisesti halusi pulahtaa yllättäen uimaan, vaikka uikkareita ei ollutkaan matkassa. Se ei näyttelijätärtä haitannut, sillä hän riisui alusvaatteisilleen ja palattuaan huuhteli merivettä pois puhtaalla vedellä.

Helen Hunt tunnetaan erityisesti rooleistaan elokuvissa Twister, Elämä on ihanaa, Tohtori T ja naiset, Anna hyvän kiertää ja Mitä nainen haluaa. Hunt on ollut naimisissa näyttelijä Hank Azarian kanssa vuosina 1999 – 2000. Hänellä on yksi lapsi nykyisen miesystävänsä Matthew Carnahanin kanssa.