Jon Bon Jovi saattoi faninsa alttarille – ihastuttava kuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu rockyhtye Bon Jovi on rypenyt negatiivisissa otsikoissa yhtyeen sisällä vellovien erimielisyyksien takia. Onneksi bändi sai äsken myös miellyttävää mainetta lahjoittaessaan miljoona dollaria kotikaupunkinsa hurrikaaniuhreille.

Nyt hyvän tekeminen on noussut uudelle tasolle. Jon Bon Jovi on nimittäin saatellut faninsa alttarille Las Vegasissa. Tapahtumasta on julkaistu kuva Bon Jovin Twitter-profiilissa, ja twiitissä lukee onnitteluviesti tuoreelle avioparille.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kyseessä on kaiketi Australian suurin Jon Bon Jovin fani Branka Delic, joka matkusti miehensä Gonzalo Claderan kanssa merten yli hääseremoniaa varten. Bon Jovi esiintyi samaan aikaan kaupungissa, ja koko tapahtuma toteutui mittavan verkkokampanjan tuloksena.

The Sydney Morning Heraldin mukaan Delic oli saanut Jon Bon Jovilta myös yhden pusun aviomiehensä luvalla. Lisäksi nainen sanoi, että tempaus on ollut hänen miehensä mukaan hauska.

– Hän toivoo, että Jessica Alba olisi tullut paikalle, jotta olisi voinut tehdä saman, Delic naurahti.