Kim Kardashian on laihtunut lähes 20 kiloa: ”Suuri haaste”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken, että Kanye West on kieltänyt Kim Kardashianilta kaikki hänen haaveilemansa kauneusleikkaukset. Nainen olisi tahtonut auttaa raskauskilojen pudottamista kliinisesti, mutta Kanye kannusti naista luonnollisempaan laihdutusurakkaan.

Kim Kardashian paljasti hiljattain turvautuneensa Atkinsin dieettiin. Kim on aiemmin sanonut, ettei suostu astumaan julkisuuteen, ennen kuin hän on onnistunut pudottamaan raskauden aikana kertyneet 22,7 kiloa. Silti hänet on nähty jo useasti eri medioissa hyvinkin paljastavissa asuissa. Hän on nyt pudottanut painoaan lähes 20 kiloa.

Ensimmäinen 15 kiloa katosi naisesta nopeasti, sen jälkeen hän on joutunut taistelemaan jokaisen pudottamansa gramman eteen. Kyseessä on Kimin mukaan yksi hänen elämänsä suurimmista haasteista, jonka hän aikoo suorittaa, People.com raportoi. North Westin imettäminen auttaa naista urakassa.