Lady Gaga järkyttävässä asussa – pukeutui kananuggetiksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Lady Gagan brändi tunnetaan kaikkialla maailmassa. Neitokainen yhdistelee melko vapaasti erilaisia tyylisuuntia ja popkulttuurisia viittauksia toisiinsa niin musiikissaan kuin asuissaankin. Aiemmin hän säväytti pukeutumalla mitä mielikuvituksellisimpiin asuihin.

Nyt laulaja on palannut juurilleen, sillä hänet kuvattiin eilen Saksan Berliinissä, jossa hän oli juuri poistumassa hotellistaan. Asuvalinta oli kaikkea muuta kuin normaali, sillä Lady Gaga vaikutti pukeutuneen kananuggetiksi.

27-vuotias Lady Gaga aikoo julkaista kyseisen singlen 21. lokakuuta. Fanit ovat jo nyt lämmenneet iloiselle kappaleelle. Kappale voi olla sävyltään seksuaalinen, sillä R. Kelly tunnetaan musiikkimaailmasssa erityisen hyvin vihjailevista lyriikoistaan, joissa useimmiten lauletaan seksin harrastamisesta.