Lola Poncen asu petti – pikkuhousut paljastuivat kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinalainen näyttelijätär ja mallikaunotar Lola Ponce ei lukeudu ainakaan vielä maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon, mutta hän oli viime vuonna kovassa nosteessa. Sittemmin hän alkoi kuitenkin keskittyä perhe-elämäänsä, jolloin kaunotar katosi julkisuudesta.

Nyt Lola Ponce on ikuistettu Miami Beachin keskustassa, jossa hän oli poseeraamassa kuvauksissa. Yllättäen neitokaisen asu kuitenkin petti, ja sitä korjatessaan Lola tuli vilautelleeksi hieman alushousujaan.

30-vuotias Lola Ponce, koko nimeltään Paola Fabiana Ponce, tunnetaan latinalaisessa maailmassa erityisesti El Talisman -televisiosarjan tähtenä. Myös hänen poikaystävänsä näyttelee sarjassa, joten kyseessä on todellinen julkkispari. Televisiossa he tosin näyttelevät sisaruksia. Jokunen vuosi sitten Lola oli Cannesin elokuvajuhlilla yhdessä George Clooneyn kanssa.