Beyonce hyppäsi alas 192 metristä – uskaltaisitko itse?

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Beyonce viettää nykyään onnellista ja ylellistä eloa yhdessä aviomiehensä Jay Z:n ja heidän tyttären Blue Ivyn kanssa. Taannoin Jay Z paljasti, että hän ei onnistunut heti voittamaan Beyoncen sydäntä. Sittemmin heistä tuli varsinainen lemmenpari.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt 32-vuotias popkaunotar nähdään poikkeuksellisen jännittävässä tilanteessa, sillä hän kävi kokeilemassa miltä tuntuu hyppy 192 metrin korkeudesta lähes vapaaseen pudotukseen. Uuden-Seelannin Aucklandissa vieraillut supertähti näytti olevan samaan aikaan kauhuissaan ja innoissaan.

Destiny’s Child -tyttöbändistä kuuluisuuteen noussut Beyonce ja hiphopin supertähti Jay Z menivät salaa naimisiin huhtikuussa 2008. Ei liene epäselvää, että Jay Z:n leveä elämäntyyli on sitä myötä tarttunut myös laulajakaunottarelle. Musiikkimogulin omaisuuden arvioidaan olevan noin 500 miljoonaa dollaria.