Realitytähti ei halua toistaa kaverin virhettä – käyttää kahta kondomia päällekkäin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Jersey Shore -realityohjelma on ollut parin viime vuosina runsaasti otsikoissa, sillä sarjan tähdet ovat aiheuttaneet uransa aikana jos jonkinlaista kohua. Eräs tähdistä on Vinny Guadagnino.

Toinen realitysarjan tunnetuimmista kasvoista on Pauly D, joka on luonut uraa myös tiskijukkana. Pauly D on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa Hooters-tarjoilijatar Amanda Markertin pamahdettua paksuksi kaksikon yhteisen yön tuloksena.

Nyt TMZ-verkkosivu on haastatellut Vinny Guadagninoa aiheen tiimoilta. Vinnyn mukaan hänellä ei ole suunnitelmissa toistaa kollegansa virhettä. Siksi realitytähti kertoo käyttävänsä seksiä harrastaessaan aina kahta kondomia.

Vinnyn olisi ehkä kannattanut kuitenkin pitää korvansa auki koulun terveydentiedon tunnilla. Kahden kondomin pitäminen päällekäin nimittäin ainoastaan lisää raskaaksi tulemisen mahdollisuutta, sillä kondomien rikkoutumisen riski kasvaa.

Vinny Guadagnino lähti The Jersey Shore -hittisarjasta jo ennen sen loppumista, koska omien sanojensa mukaan kärsi burnoutista viidennen tuotantokauden kuvauksissa. Hän päätti lopulta poistua ohjelmasta äkillisesti kesken kuvausten ja riideltyään sitä ennen rajusti sarjan muiden tähtien kanssa.