Sabrina Boing Boing nyki toppiaan alas

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttävä julkkiskaunotar Sabrina Boing Boing ei ole monien meriittien nainen, mutta se ei estä häntä julkaisemasta aika ajoin seksikkäitä kuvia sosiaalisessa mediassa. Neidon oikea nimi on Sabrina Almeida.

Sao Paulossa asuva neitokainen paljasti Facebook-seuraajilleen äskettäin olevansa parisuhteessa. Julkkiswannabe lisäsi Instagram-tililleen otoksia, joissa hän poseeraa uima-altaassa märässä topissa. Minimittaista toppia piti tietenkin vetää alas rohkean vaikutelman aikaansaamiseksi. Katso kuva tästä.

– Enemmän! Kirjoitti Sabrina salamyhkäisesti erääseen kuvista.

Sabrinan ohella monien muidenkin latinokaunotarten muodot ovat nykyään viihdelehtien suosiossa. Boing Boing on ilmoittanut Facebook-sivustolla kuuluvansa David Guettan musiikin ystäviin. Porto Alegresta kotoisin oleva neito kertoi sivuillaan myös olevansa kiinnostunut naisista seksuaalisessa mielessä.