Tämä uutuusvekotin säikäyttää ihmiset perinpohjin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Halloweenin lähestyessä ihmiset saattavat koristella pihamaansa hautaistunnelmaan ja kauhutaloon sopivaksi. Kurpitsalyhdyt ja pihavalot luovat tunnelmaa, mutta jos tahtoo pelästyttää naapurit tai perheenjäsenet pahanpäiväisesti, kannattaa keksiä jotain enemmän.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTubessa on julkaistu video, jolla esitellään radio-ohjattava kummitus. Helikopteriin naamioitu tekele näyttää aluksi hitusen kehnolta viritelmältä, mutta kolmeminuuttisen demostraation aikana voi miettiä, pelästyisikö itse kyseistä aavetta?

Moni pelkäisi varmasti, jos pimeässä lentäisi kiiluvasilmäinen hahmo, jolla on valkoinen ja lepattava puku. Videon on julkaissut Alton Porter. Sitä emme kuitenkaan tiedä, miksi hän on valinnut videon taustalle musiikin, joka muistuttaa 70-luvun aikuisviihde-elokuvien taustalla soivaa soundia.