Chris Brown pidätetty! Vankila lähempänä kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Chris Brown herätti taannoin hämmennystä metelöimällä Havaijin lomatalossaan järjestämällä isot bileet musiikkivideon kuvausten lomassa. Brown on edelleen ehdonalaisessa ex-tyttöystävänsä Rihannan törkeästä pahoipitelystä, joten yksikin laittomuus voi passittaa hänet pitkäksi aikaa vankilaan.

Chris Brown on selvinnyt jo parista läheltä piti -tilanteesta ilman vankilaa, mutta nyt vuorossa on uusi tapaus. TMZ-julkaisun mukaan hänet pidätettiin nimittäin tänään pahoinpitelystä epäiltynä Washington DC:ssä ja kuljetettiin putkaan yhdessä muiden pidätettyjen kanssa.

Laulaja oli ajautunut sanaharkkaan miehen kanssa, jota hän mahdollisesti sen seurauksena löi. Mikäli hänet todetaan syylliseksi, voidaan koko ehdollinen tuomio määrätä kärsittäväksi loppuun vankilassa.

Chris Brown kuuluu musiikkimaailman lapsitähtien joukkoon, sillä hän sai ensimmäisen levytyssopimuksensa jo 12-vuotiaana. Poppari ei omasta mielestään ole mennyt niin sanotusti ihmisenä pilalle sen vuoksi. Hän ei kadu nopeaa aikuiseksi kasvamistaan, vaikka sen tuomat jäljet näkyvät tällä hetkellä esimerkiksi tähden monissa ongelmissa lain kanssa.