Jokaisen DJ-tähden unelmasormus – hinta vain 20 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koruliiketoiminnassa kohderyhmäajattelu on nostanut viime vuosina kovasti päätään, ja pienillekin kohderyhmille tarjotaan nykyisin jo omia uniikkeja korujaan. Nyt myös tiskijukat ovat saaneet oman sormusmallinsa, joka hivelee takuulla ainakin jokaisen oikean DJ:n mieltä.

Kuva: Mathmatiks
Kuva: Mathmatiks

DJ on nimittäin oikea DJ vasta, kun hän osaa miksata kappaleita yhteen manuaalisesti aidoilla vinyylilevyillä. Niinpä oikea levysoitin on myös näyttävän DJ-sormuksen aiheena. Tuote on tehty esittelyn mukaan 18 karaatin kullasta sekä keltaisista ja mustista timanteista.

Kaiken lisäksi levylautasen kerrotaan pyörivän oikeasti. Pienen levysoittimen saa nyt sormeensa kultaisena vaivaiseen 20.000 dollarin hintaan. Rivisoittaja joutuu siis tekemään aikamoisen määrän keikkoja, ennen kuin rahat riittävät sormukseen. Edullisemman hopeasta ja kristalleista tehdyn version saa omakseen 2.000 dollarilla.