Nyt lähti lavasta! Epäonninen kiekkolaukaus NHL-ottelussa tuli kalliiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä Suomen jääkiekon SM-liigassa on eletty tiukkoja hetkiä, kun otteluiden ratkaisumaaleja on haettu joskus oikein urakalla jopa jatkoajalla ja voittomaalikilpailulla. Silloin vaaditaan tarkkoja laukauksia, jotta maaliverkko heiluisi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Poikkeuksellisen tarkkoja lyöntejä ja laukauksia tallentuu ajoittain myös televisiokameroille, ja kerroimme aiemmin tänä vuonna kuinka eräs golf-tähti iski pallolla televisiokameran linssin pirstaleiksi.

Aikoinaan sama tapahtui myös jääkiekkokaukalossa New Jersey Devilsin ja New York Rangersin välisessä NHL-ottelussa, jossa Michael Del Zotto laukaisi kiekon selvästi maalin yli, mutta suoraan pienikokoisen televisiokameran linssiin. Video on julkaistu jo vuosia sitten, mutta se ansaitsee asianmukaisen noteerauksen myös tällä kiekkokaudella.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat