Nyt lähti lavasta! Epäonninen kiekkolaukaus NHL-ottelussa tuli kalliiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä Suomen jääkiekon SM-liigassa on eletty tiukkoja hetkiä, kun otteluiden ratkaisumaaleja on haettu joskus oikein urakalla jopa jatkoajalla ja voittomaalikilpailulla. Silloin vaaditaan tarkkoja laukauksia, jotta maaliverkko heiluisi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Poikkeuksellisen tarkkoja lyöntejä ja laukauksia tallentuu ajoittain myös televisiokameroille, ja kerroimme aiemmin tänä vuonna kuinka eräs golf-tähti iski pallolla televisiokameran linssin pirstaleiksi.

Aikoinaan sama tapahtui myös jääkiekkokaukalossa New Jersey Devilsin ja New York Rangersin välisessä NHL-ottelussa, jossa Michael Del Zotto laukaisi kiekon selvästi maalin yli, mutta suoraan pienikokoisen televisiokameran linssiin. Video on julkaistu jo vuosia sitten, mutta se ansaitsee asianmukaisen noteerauksen myös tällä kiekkokaudella.