Jennifer Nicole Lee Halloween-asussa – estoton enkeli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisjulkkis Jennifer Nicole Lee nähdään usein paljastavissa bikiniasuissa kotikaupungissaan Miamissa. Perheenäiti on tottunut paljastelemaan pintaa kuvaajille sekä tahallaan että tahattomasti. Esiteltävää riittää, sillä hän on saavuttanut upean vartalonsa valtavan laihdutusurakan jälkeen.

Nyt Jennifer on viettänyt viikonloppua asianmukaisesti Hollywood-teemalla, mutta hän ei suostunut pukeutumaan kovinkaan pelottavaksi tai pahaksi olennoksi. Jennifer pukeutui nimittäin enkeliksi, jolla tosin oli pieni paheellisempi puolensa.

Jennifer Nicole Lee laihdutti aikanaan 32 kiloa, koska kyllästyi synnytyksen jälkeen kertyneisiin liikakiloihinsa. Hänellä on italialaiset juuret, ja neito vietti lapsuuttaan muun muassa New Yorkissa ja Tennesseessä. Tähti nähdään myös Pain and Gain -elokuvassa.