Mitä jos Facebook-puuhasi tapahtuisivat tosielämässä?

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Internet ja sosiaalinen media haukkaavat koko ajan suuremman osan ihmisten päivästä, ja samalla ne ovat muuttaneet huomattavasti ihmisten välistä kommunikaatiota. Verkossa ihminen tekee nykyisin lukemattomia sellaisia asioita, jota tosielämässä ei varmasti tulisi tehtyä.

Esimerkiksi omista tunteistaan ja tuntemuksistaan kertominen sekä suhdestatuksensa ja tykkäystensä julistaminen olisi tosielämässä melko noloa, mutta esimerkiksi Facebookissa sitä tapahtuu päivittäin.

Nyt verkkovideolla esitetään miltä voisi näyttää, jos Facebookin puuhat tehtäisiinkin tosielämässä. Kovin harva tulisi varmasti kertoneeksi tuntemattomalle henkilölle, että pitää hänen tyylistään ja sinisestä hupparistaan. Yhtä harvoin tulisi käytettyä kuluneita fraaseja ja hashtageja.