Kun tyhmyydestä sakotetaan: Näin pahasti stuntit voivat mennä pieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Duudsonit ovat tunnettuja hurjapäisistä tempauksistaan. Suomesta löytyy myös monia muita hieman vastaaviin tempauksiin ja niiden kuvaamiseen keskittyneitä ryhmiä. Maailmalla niitä on kuitenkin valtava määrä lisää. Eräs ryhmistä on P.O.R., joka kutsuu itseään maailman vaarallisimmaksi stunttiryhmäksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ryhmän äskettäin julkaiseman mokavideon perusteella edellä mainittu määritelmä voi hyvinkin olla perusteltu, sillä nuoret miehet satuttavat itseään videolla monin tavoin. Miehet yrittävät esimerkiksi rikkoa auton sivuikkunaa päällään, jäävät auton alle, lähettävät ilotulitteen suustaan ja ovat samalla lainanneet muutamaan stunttiin idean myös Duudsoneilta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat