Sara Chafakin näyttävä lomakuva päätyi Instagramiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Sara Chafakin nimi sai taannoin myös kansainvälistä näkyvyyttä, kun hänet noteerattiin yhdeksi Miss Universum -kilpailun ennakkosuosikeista. Jättimenestystä ei lopulta tullut, mutta kuvankaunis suomalainen sai paparazzit peräänsä ja päätyi kansainvälisiin viihdelehtiin.

Monien muiden missi- ja mallikaunotarten tavoin myös Sara Chafak on aktiivinen Instagram-käyttäjä, sillä hän julkaisee kuvablogissaan usein näyttäviäkin kuvia. Nyt Hymy-lehti bongasi Saran profiilista melko näyttävän lomakuvan, joka on Saran kuvatekstin perusteella ikuistettu Kroatiassa.

Viime vuoden joulukuussa järjestettyjen Miss Universum -kisojen alla maailman suurimman missisivuston Missosologyn arvioinnissa Chafak saavutti kymmenennen sijan kaikkiaan 90 kaunottaren joukossa. Yleisöäänestyksessä Chafak keräsi kärkisijojen tuntumaan oikeuttavan äänisaaliin.