10 kuvaa, joista tiedät, että kotibileet olivat menestys

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna Yhdysvalloissa juhlittiin Halloween-bileitä miljoonissa kodeissa, mutta Suomessa valtaosa juhlista taisi olla ihan perinteisiä kotibileitä. Samat merkit kuitenkin yleensä kertovat sekä Suomessa että Yhdysvalloissa olivatko kotibileet menestys vai ei.

Nyt Reddit-käyttäjät ovat koonneet yhteen sarjan kuvia, joiden löytyessä omasta kännykästä, Facebookista tai vaikkapa Google Street View -palvelusta voi olla varma siitä, että bileet olivat menestys. Varsinkin jos ei itse muista juhlista enää juuri mitään.

Too Drunk to do Math

I went to a

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat