Uskomaton esitys Talentissa – pikkutyttö loksautti kaikkien leuat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisesti suurta suosiota nauttiva Talent-ohjelmaformaatti ei ole saanut Suomessa kovinkaan merkittävää jalansijaa, mutta monissa muissa maissa se on kuitenkin erittäin suosittu. Parhaillaan verkossa äimistellään ohjelman hollantilaisen version lähetyksessä esiintynyttä pikkutyttöä.

Kuva: RTLXL
Kuva: RTLXL

Yhdeksänvuotias Amira Willighagen yllätti tuomarit jo haastattelussa, kun hän kertoi aikovansa esittää oopperalaulua. Odotukset olivat tuskin kovinkaan korkealla, kunnes tapahtui jotain todella odottamatonta.

Tytön aloittaessa esityksensä nimittäin tuomarit ja kanssakilpailijat sekä televisiokatsojat olivat pudota tuoleiltaan. Uusi uskomaton talentti lienee jopa kansainvälisesti yksi ohjelmaformaatin vuoden suurimpia tähtiä. Hän sai tuomareilta kultaisen lipun suoraan jatkoon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat