Fifty Shades -kirjailija kuvattiin – tämä nainen tienasi 95 miljoonaa viime vuonna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talouslehti Forbes julkaisee vuosittain listauksia eniten tienaavista julkkiksista maailman vaikutusvaltaisimpiin ihmisiin. Taannoin lehti listasi vuoden 2013 eniten tienaavat kirjailijat, ja kärkipaikalle nousi ensimmäistä kertaa E.L. James, jonka tilipussi on 95 miljoonaa dollaria.

E.L. James tunnetaan Fifty Shades of Grey -erotiikkakirjojen kirjoittajana. Brittinainen tienasi trilogialla kesäkuun 2012 ja kesäkuun 2013 välillä huimat 95 miljoonaa dollaria. Nyt James on kuvattu Hollywoodissa, jossa hän oli matkalla Ole Kristensenin kauneushoitolaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

E.L. James myi taannoin kirjojen elokuvaoikeudet viidellä miljoonalla dollarilla. Ensimmäisen elokuvan odotetaan saapuvan elokuvateattereihin ensi vuoden elokuussa. Fifty Shades of Grey -elokuvan ohjaajaksi on varmistettu Sam Taylor-Johnson. Pääroolien esittäjistä on käyty kiivasta keskustelua, mutta yhtäkään elokuvan näyttelijävalinnoista ei ole vielä paljastettu.

Toiselle sijalle Forbesin listalla on yltänyt James Patterson 92 miljoonan dollarin tuloillaan. Kolmantena löytyy Nälkäpeli-sarjallaan ihastuttanut Suzanne Collins, joka tienasi 55 miljoonaa dollaria. Neljänneksi on yltänyt Bill O’Reilly 28 miljoonan dollarin tuloilla, ja viidentenä on Danielle Steel 26 miljoonalla dollarillaan.