Jodie Marshin jättisilikonit pursuivat korsettitopista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen realitykaunotar Jodie Marsh toipuu parhaillaan lemmikkikoiransa Paddyn kuolemasta. Neito vietti aikaansa äskettäin Las Vegasissa ystävänsä häissä, jossa rentoutui bikineissä uima-altaalla.

Nyt 34-vuotias Jodie Marsh nähdään uusimmassa Instagram-otoksessa seksikkäässä korsettiasussa. Neitokainen valmistautuu otoksessa poseeraamaan ikkunassa punaisten lyhtyjen alueella Amsterdamissa. Kuva liittyy tähden uusimpaan TV-projektiin, jossa hän tutustui prostituoitujen elämään.

Tuleva Jodie Marsh…On The Game -dokumentti kertoo maailmanlaajuisesta seksikaupasta. Julkkis matkusti punaisten lyhtyjen alueelle Manchesteriin, Saksaan ja Amsterdamiin, kun hän kuvasi ohjelmaa. Hänen mukaansa monien ilotyttöjen elämä oli täyttä paskaa, koska miehet olivat pakottaneet heidät myymään itseään. Neito todisti muun muassa ryhmäseksitilannetta, jossa 15 miestä yhtyi erääseen naiseen toinen toisensa perään. Se sai Marshin seksihalut vaimenemaan.