Lady Gaga julkaisi härskin kuvan – ei peittele alastonta vartaloaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Lady Gaga lukeutuu maailman tunnetuimpiin poptähtiin, ja hän säväyttää usein pukeutumalla mielikuvituksellisiin asuihin. Viikonloppuna monet muutkin tähdet nähtiin naamiaisasuissa, mutta verkossa nähtiin vieläkin enemmän.

Lady Gaga julkaisi nimittäin Twitterissä kuvan, jonka odotetaan olevan hänen seuraavan Venus-singlensä kansikuva. Siinä laulaja poseeraa kylpyhuoneessa täysin alastomana. Toisessakin kuvassa rinta on paljaana, mutta lisäksi hänellä on haava kyljessään ja skorpioni päässään. Kuvatekstissä Lady Gaga kertoo, että fanien on odotettava julkaisua vielä 17 päivää.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Lady Gaga julkaisi uuden Do What U Want -singlen 21. lokakuuta. Kappaleella tähti laulaa yhdessä r&b-tähti R. Kellyn kanssa. Fanit ovat jo nyt lämmenneet iloiselle kappaleelle. Kappale on sävyltään seksuaalinen, sillä R. Kelly tunnetaan musiikkimaailmasssa erityisen hyvin vihjailevista lyriikoistaan, joissa useimmiten lauletaan seksin harrastamisesta.