Lady Gaga naamiaisasussa vai ei? Katso kuvat ja päätä itse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Lady Gaga lukeutuu maailman tunnetuimpiin poptähtiin, ja hän yhdistelee melko vapaasti useita tyylisuuntia musiikissaan ja asuissaan. Hän säväyttää usein pukeutumalla mielikuvituksellisiin asuihin. Viikonloppuna monet muutkin tähdet nähtiin naamiaisasuissa.

Lontoossa studiostaan poistunut Lady Gaga oli tuttuun tapaan sonnustautunut perin erikoiseen asuun ja näyttäviin laseihin, joten oli vaikea sanoa oliko asukokonaisuudessa kyse tavallisesta asusta vai Halloween-teemasta.

Lady Gaga julkaisi uuden Do What U Want -singlen 21. lokakuuta. Kappaleella tähti laulaa yhdessä r&b-tähti R. Kellyn kanssa. Fanit ovat jo nyt lämmenneet iloiselle kappaleelle. Kappale on sävyltään seksuaalinen, sillä R. Kelly tunnetaan musiikkimaailmasssa erityisen hyvin vihjailevista lyriikoistaan, joissa useimmiten lauletaan seksin harrastamisesta.