Lady Gaga paljasti alapäänsä homobaarin esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Lady Gaga lukeutuu maailman tunnetuimpiin poptähtiin, ja hän säväyttää usein pukeutumalla mielikuvituksellisiin asuihin. Viikonloppuna poptähti paljasti verkossa kuvia, joissa hän poseeraa täysin alastomana singlensä mahdollisessa kansikuvassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Viikonlopun vilauttelu ei päättynyt kuitenkaan vielä siihen, sillä eilen sunnuntaina maineikkaan lontoolaisen G-A-Y -homobaarin esiintymislavalle noussut poptähti paljasti yllättäen alapäänsä. Kesken uuden Venus-kappaleensa Lady Gaga nosti mekkoaan ja laski alushousujaan. Tapaus tallentui lukuisille videokameroille. Tempaus näkyy videolla ajassa 07:05.

Lady Gaga julkaisi uuden Do What U Want -singlen 21. lokakuuta. Kappaleella tähti laulaa yhdessä r&b-tähti R. Kellyn kanssa. Fanit ovat jo nyt lämmenneet iloiselle kappaleelle. Kappale on sävyltään seksuaalinen, sillä R. Kelly tunnetaan musiikkimaailmasssa erityisen hyvin vihjailevista lyriikoistaan, joissa useimmiten lauletaan seksin harrastamisesta.