Realitytähti Pauly D vaati aborttia – nainen piti rahat ja lapsen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jersey Shoren hassuilla hiuksilla varustettu DJ-komistus Pauly D, eli Paul DelVecchio, sai sittemmin myös oman televisiosarjan The Pauly D Projectin. Nyt miehestä on yllättäen tullut isä. Hän vietti kohtalokkaan yhden illan suhteen Amanda Markertin kanssa Las Vegasissa viime vuonna.

Nainen tuli raskaaksi ja synnytti toukokuussa Amabella-nimisen tytön. Nyt julkisuuteen on paljastunut likaisia yksityiskohtia Pauly D:n toimista. DJ on nimittäin pyytänyt Hootersin tarjoilijana työskennellyttä naista tekemään abortin hänen raskausaikanaan. Mies oli jopa antanut Amandalle rahaa toimenpidettä varten, mutta nainen oli päättänyt pitää sekä lapsen että rahat.

Pauly D on ehtinyt jo havittelemaan lapsensa huoltajuutta, koska 33-vuotias mies epäilee ettei Amanda ole sovelias äitihahmo hänen tyttärelleen. Lapsi todistettiin Paulyn jälkeläiseksi isyystutkimuksen avulla. Mies on myös kertonut avoimesti, että tahtoo olla tytön kasvattamisessa mukana.