Suomalaislaulajat uuden haasteen edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradion Kulttuuri- ja viihde tuottaa kotimaisten suosikkiartistien kanssa 12 uutta laulua lapsille tenavien omista ideoista. Kuperseikkailu-ohjelma kutsuu mukaansa tanssimaan myös kaikki Suomen päiväkodit. Ohjelma käynnistyy marraskuun ensimmäisenä päivänä ja huipentuu suoraan konserttilähetykseen joulukuussa.

annapuu291020123

Mukana ovat kotimaisista tähdistä Anna Puu, Toni Wirtanen, Timo Kotipelto, Mira Luoti, Samae Koskinen ja Rauhatäti. Artistit matkustavat kotipaikkakuntiensa päiväkoteihin ja kouluihin tapaamaan paikallisia lapsia ja kirjoittavat kukin vierailuiden inspiroimina kaksi uutta laulua.

Musiikillisena maestrona bändiä johtaa Zarkus Poussa, joka teki myös uuden Nenätanssi-laulun. Ohjelman juontavat Nuppu Stenros ja Jusu Lounela. Laululeikki ja TV-ohjelma toteutetaan yhdessä Lastentarhanopettajaliiton kanssa.