Tätä kirahvia ei Facebookissa nähty – voiko söpömpää olla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Facebookissa on parin viime päivän aikana levinnyt varsinainen kirahvivilllitys, joka on saanut myös huijarit liikkeelle väittämään, että kuvissa olisi viruksia. Niin ei kuitenkaan todellisuudessa ole, ja kirahvien kuvia saa ihastella aivan rauhassa.

Facebookin lisäksi myös Staran arkistoista löytyy ihastuttava kuvakooste kirahveista, ja eräs niistä lienee yksi maailman söpöimmistä kirahveista. Riley-nimisellä kirahvilla on nimittäin kyljessään ilmiselvä sydän.

Kuva: Splash

Kahdeksanvuotias Riley asustaa Yhdysvalloissa Oregonin eläintarhassa. Se on helppo tunnistaa tovereistaan näyttävän kuvion ansiosta. Kirahvi muutti eläintarhaan tilapäisesti viime viikolla Utahissa sijaitsevasta Hoglen eläintarhasta, jota remontoidaan parin vuoden ajan. Rileystä on tullut nopeasti eläintarhan julkkis.

Kuva: Splash