Miesten päiväuni on syntynyt! Wazuma V8F varustettiin Ferrarin moottorilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miltä kuulostaisi Ferrarin V8-moottorilla ja BMW M3-mallin vaihdelaatikolla varustettu ajoneuvo? Päivänvalon hiljattain nähnyt Wazuma V8F on aikansa legenda, sillä kulkupelissä yhdistyvät parhaimmat ominaisuudet – mikäli ei mieli ajoneuvoa katukäyttöön.

Uskomattoman näköinen Wazuma muistuttaa enemmän tulevaisuuteen sijoittuvaa ajoneuvoa kuin nykyaikaista henkilöautoa. Kyseistä kapistusta ajetaan kuten moottoripyörää tai mönkijää ja siinä on neljä pyörää ja huippulaadukkaat Brembon jarrut.

Mattamusta ajoneuvo on tarkoitettu lähinnä radoille ja kyseinen helmi on Lazarethin valmistama. Ajoneuvossa on Ferrarin kolmelitrainen moottori ja koko peli painaa vaivaiset 635 kiloa, joten räjähtävä kulkunopeus on taattu.