Arman Alizad tukalassa tilanteessa Intiassa: ”Lapioin ihmisten ruumiit Gangesiin” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään kello 21.00 JIM-kanavalla esitetään tuorein jakso Arman Alizadin huippusuositusta Arman ja Viimeinen ristiretki -realitysarjasta, jossa mies seikkailee vaarallisissa paikoissa maailman äärissä. Tänään esitettävässä jaksossa nähdään miten räätäli tuli toimeen Intian pyhimmässä kaupungissa, Varanasissa.

Todennäköisesti kukaan suomalainen ei ole aiemmin joutunut työskentelemään ruumiiden polttohautauspaikalla, sillä kyseisen jakson aiheena oli kuolema. Samalla Alizad tutustui paikallisiin pyhiin miehiin.

– Halusin oppia kaiken mahdollisen kuoleman pyhyydestä ja sen vuoksi otin oppi-isikseni kolme hyvin tunnettua ja arvostettua paikallista Aghoria. Aghori on pyhä mies, joka itsetutkiskelun ja valaistumisen tien alttarilla on jättänyt kaiken maallisen omaisuutensa. Aghorit uskovat, että tabujen rikkominen on nopein tie kohti valaistumista, Arman Alizad kertoo.

Maassa maan tavalla, joten Arman joutui työskentelemään krematoriossa ja tekemään suomalaisittain hyvinkin makaabereita työtehtäviä.

– Aghori oppi-isäni lähetti minut Varanasin suurimpaan krematorioon töihin, jossa minulla oli erilaisia tehtäviä. Yksi niistä oli lapioida poltettujen ihmisten ruumiit Gangesiin. Kannoin myös polttopuita poltettavien ruumiiden varten. Tein nuotion, autoin kantamaan kuolleet siihen, poltimme ruumiin ja siivosimme jäljet. Tuossa krematoriossa poltetaan päivittäin yli kaksisataa ruumista. Tämä oli valtavan koskettavaa ja kasvattavaa.

Arman ja Viimeinen ristiretki tänään Jimillä kello 21.00.