Bullterrieri ja kissa ottivat yhteen – odottamaton lopputulos videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitbull-koiria pidetään maailman vaarallisimpana koirarotuna, koska huonosti koulutettujen koirien hyökkäyksiin kuolee vuosittain ihmisiä. Bullterrierit lukeutuvat samaan sarjaan, joskin ajoittain molempien tiedetään kuitenkin myös pelastaneen ihmishenkiä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkkovideolla nähdään hieman odottamaton tilanne, jossa bullterrieri ottaa yhteen kissan kanssa. Ares-niminen koira lähestyi kissaa, joka ei kuitenkaan ollut kovin innoissaan asiasta. Lopulta kissa suivaantui koiran lähentely-yrityksiin ja päätti viheltää pelin poikki. Niin lopulta kävikin melko näyttävästi.

Taannoin Britanniassa kohistiin tapauksesta, jossa raivopäinen bullterrieri kävi 12-vuotiaan pikkutytön kimppuun leikkipuistossa. Paikalle hälytettiin poliisipartio, jonka kimppuun koira myös hyökkäsi. Poliisit ampuivat koiraa ensin peräti kolme kertaa sähköaseella, joka lähes pysäyttää suuremmankin miehen. Raivopäiseen tappajakoiraan ase ei kuitenkaan tehonnut, sillä koira saatiin taltutettua vasta haulikolla.