Chris Brown vieroitushoitoon ja vihanhallintakurssille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Chris Brown pidätettiin hiljattain Washington DC:ssä toisen miehen pahoinpitelystä epäiltynä. Tähti on edelleen ehdonalaisessa ex-tyttöystävänsä Rihannan törkeästä pahoipitelystä, joten yksikin laittomuus voi passittaa hänet pitkäksi aikaa vankilaan.

Nyt 24-vuotias r&b-laulaja on kirjautunut ongelmiensa vuoksi vieroitushoitolaan. Chris Brownin edustaja kertoi E! News -sivustolle tähden hakeutuvan hoitoon osallistuakseen laitoksessa erityisesti vihanhallintakurssille.

– Brownin päämääränä on paneutua hänen menneeseen ja viimeaikaiseen käytökseensä jotta hän voisi jatkaa elämää ja uraansa terveemmistä lähtökohdista, laulajan edustaja kuvaili.

Chris Brownin lakimiehen mukaan tähti vannoo edelleen syyttömyyttään taannoiseen pahoinpitelyväitteeseen. Laulaja oli ajautunut Washington DC:ssä sijaitsevan W-hotellin edustalla sanaharkkaan miehen kanssa. Riidan toinen osapuoli väittää Brownin lyöneen häntä välikohtauksen päätteeksi. Tapahtuman käsittely aloitetaan oikeudessa 25. marraskuuta.

Chris Brown kuuluu musiikkimaailman lapsitähtien joukkoon, sillä hän sai ensimmäisen levytyssopimuksensa jo 12-vuotiaana. Poppari ei omasta mielestään ole mennyt niin sanotusti ihmisenä pilalle sen vuoksi. Tähti on ollut aikuisiällään useita kertoja ongelmissa lain kanssa.