Fani sai elämänsä photobombin – Beyonce kurkisti selän takaa!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

On varsin yleistä napata kamerakännykällä kuva tilanteesta kuin tilanteesta ja julkaista kuva sosiaalisessa mediassa. Joskus kuviin päätyy huomaamatta yllättäviä yksityiskohtia, joita ei tullut kuvaamishetkellä ajatelleeksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Esimerkiksi 15-vuotias australialaistyttö Valentina ei tullut ajatelleeksi, että Beyoncen konsertissa kuvaan saattaisi eksyä myös laulajatar itse, joka kurkkasi sopivalla hetkellä mikrofoni kädessä neitokaisen selän takaa. Tilanne sattui keskellä konserttia Melbournessa.

– OMG, OMG, OMG! En voi uskoa, että se tapahtui minulle, Valentina kirjoitti innostuneena Tumbrl-palveluun lisäämänsä kuvan oheen.

Beyonce julkaisi otoksen Facebook-sivuillaan, jossa sen näki tähden yli 52 miljoonaa seuraajaa. Valentina kommentoi tilannetta siten, että hän muistaa tähden kumartuneen puoleensa. Hän ei kuitenkaan odottanut, että Knowles olisi huomioinut erityisesti häntä tilanteessa. Näin kuitenkin kävi, ja lopputulos on hurmaava otos, jossa poppari virnistelee fanin takana.