Mariah Carey lumoaa sensuellilla kansikuvallaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisdiiva Mariah Carey kuuluu maailman eniten albumeita myyneisiin naisartisteihin. Hän vuodattaa tulkinnallaan sielunsa musiikkiinsa, ja paljastaa myös mieluusti pintaansa vähäpukeisilla poseerauksilla.

mariahcarey29102013

43-vuotias Mariah Carey julkaisi vastikään yli 14 miljoonan Facebook-faninsa iloksi kuvan The Art Of Letting Go -singlen kannesta. Otoksessa vaaleakutrinen laulajatar on polvillaan matalassa vedessä hiekanvärisessä, avokaulaisessa uima-asussa. Artisti julkaisee singlen Facebook-faneilleen 11. marraskuuta.

Mariah Careylla on kaksi lasta aviomiehensä räppäri ja näyttelijä Nick Cannonin kanssa. Tähdet solmivat avioliiton vuonna 2008. Pari sai Monroe ja Moroccan -kaksoset vuonna 2011 kolmantena hääpäivänään.